FIGYELEM! A MicroCoinnak és a fejlesztő csapatának nincs köze a Mikron nevű ICO-hoz!

Asztali tárca telepítése

Innen: MicroCoin Wiki

Letöltés

Ahhoz, hogy elkezdjük használni a tárcát először le kell töltenünk a telepítő csomagot. Ezt a MicroCoin letöltések oldaláról, vagy a hivatalos Github oldalról tölthetjük le.

A telepítés folyamata

A telepítés megkezdése

Letöltés után indítsuk el a letöltött MicroCoinSetup.exe fájlt.

Windows SmartScreen figyelmeztető ablak

Előfordulhat, hogy a Windows jelzi, hogy megvédte a számítógépet.

Smartscreen.jpg

Ebben az esetben kattintsunk a "További információ" linkre és, ha a gyártónál a Németh Péter nevet látjuk, kattintsunk a "Futtatás mindenképpen" gombra a telepítéshez.

Ha nem Németh Péter szerepel a gyártó nevénél, akkor lehetséges, hogy nem a hivatalos és megbízható programot töltöttük le. Legyünk elővigyázatosak!

Smartscreen2.jpg

A telepítés nyelve

Válasszuk ki milyen nyelven szeretnénk folytatni a telepítést és kattintsunk az OK gombra.

1lépés.jpg

Üdvözlő képernyő

Üdvözöl minket a telepítő és megtudhatjuk, hogy a MicroCoin melyik verzióját fogjuk telepíteni. Kattintsunk a Tovább gombra!

2lépés.jpg

Licensz

Ezen a képernyőn a felhasználási feltételeket láthatjuk. Olvassuk el figyelmesen és, ha mindennel egyet értünk, jelöljük be az "Elfogadom a szerződést" lehetőséget, majd kattintsunk a tovább gombra.

3lépés.jpg

Összetevők kiválasztása

Ezen a képernyőn kiválaszthatjuk, hogy mit szeretnénk telepíteni. Ha nem tudjuk mire van szükségünk hagyjuk meg az alap beállításokat, így minden szükséges összetevő települni fog a számítógépünkre. A továbblépéshez nyomjuk a Tovább gombra.

4lépés.jpg

Ikon létrehozása

Ezek a képernyőn kiválaszthatjuk, hogy szeretnénk-e ikont létrehozni az asztalon. A döntés után kattintsunk a Tovább gombra.

5lépés.jpg

Áttekintés

Ebben a lépésben áttekinthetjük, hogy milyen összetevők fognak települni a számítógépünkre. Ha rendben találjuk kattintsunk a Tovább gombra a telepítés megkezdéséhez.

6lépés.jpg

A telepítés befejezése

A telepítés végén eldönthetjük, hogy szeretnénk-e azonnal futtatni a programot, csatlakozunk-e a közösséghez és meg szeretnénk-e nyitni a weboldalt. A discord közösséghez érdemes csatlakozni, mert a segítség mellett számlát és pár MicroCoin-t is kaphatunk ajándékba, amivel ki tudjuk próbálni a program minden részét. Ezzel el is készültünk, kattintsunk a befejezés gombra!

7lépés.jpg